Logo 112NOF

Archief


Foto Veenstra-media

SURHUISTERVEEN – Zaterdagavond is er een grote brand uitgebroken in een garagebedrijf en automaterialenhandel aan de Zoom. Bij aankomst van de eerste hulpdiensten stond het pand al in lichterlaaie. De meldkamer schaalde op naar zeer grote brand, om voldoende materiaal ter plaatse te krijgen om de brand te bestrijden en overslag te voorkomen. Beide panden […]


Lees meer »


BURGWERD  Een 27-jarige inwoner van Hurdegaryp is zaterdag omgekomen bij een ernstig ongeval op de Westergowei N359. Een personenauto belande hier op de kop in de sloot. De brandweer heeft in samenwerking met het ambulancepersoneel de slachtoffers uit het voertuig gehaald. Een tweede inzittende werd er plaatse door het ambulancepersoneel onderzocht maar bleek niet naar […]


Lees meer »


KOOTSTERTILLE – Twee personenauto’s zijn vrijdagavond met elkaar in botsing gekomen op de Koaten N369. Beide voertuigen raakten dermate beschadigd dat ze door bergingsbedrijf Boersma moesten worden afgesleept. Het overige verkeer ondervond enige hinder door het ongeval.


Lees meer »


DAMWÂLD – De brandweer moest vrijdagmorgen uitrukken voor een containerbrand aan de Achterwei. Ter plaatse gekomen bleek een kliko tegen een gevel vlam te hebben gevat, brandweerlieden hebben vervolgens uitgebreid controle uitgevoerd.


Lees meer »


Foto Hendrik Dijkstra

GARYP – Een personenauto is donderdag in vlammen opgegaan op de Earnewarre. De rookwolken waren van grote afstand al waar te nemen. Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig al in lichterlaaie. Een monteur was bezig met een proefrit toen er door onbekende oorzaak brand ontstond.


Lees meer »


NOARDBURGUM – Woensdag moest de brandweer uitrukken voor een buitenbrand aan de Reitdekkersstrjitte. Ter plaatse gekomen bleek er een bult met maaiafval in brand te staan. Bij de brand was de rook op afstand al te zien, de brandweerlieden hebben de brand afgeblust.


Lees meer »


DAMWÂLD – Woensdagmiddag werden diverse hulpverleners opgeroepen voor een incident bij een boerenbedrijf. Het ambulancepersoneel werd geassisteerd door het traumateam.


Lees meer »


DOKKUM – Woensdagmiddag vond er ter hoogte van de rotonde Lauwersseewei N361 met de Centrale As N356 een aanrijding plaatst tussen twee personenauto’s. Voor zover bekend vielen er geen gewonden, beide voertuigen liepen de nodige schade op.


Lees meer »Lees meer »


RYPTSJERK – De brandweer heeft zondagmorgen een buitenbrandje geblust langs de Oosterdijk. Hier stond in de bosschage een bultje in de brand, met behulp van een tractor werd de bult uit de bosschage gehaald en in het weiland gegooid zodat de brandweer de boel goed kon afblussen.


Lees meer »


Foto Hendrik Dijkstra

TYTSJERK – De brandweer werd zaterdagmorgen gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Zomerweg. Ter plaatse gekomen bleek een bultje maai afval in brand te staan. De brandweerlieden hebben het brandje vervolgens afgeblust.


Lees meer »


KOOTSTERTILLE – Vrijdag aan het begin van de avond heeft er brand gewoed aan de Westkern. Korte tijd waren er dikke zwarte rookwolken zichtbaar, de brandweer wist de situatie vrij snel onder controle te krijgen.


Lees meer »


VEENKLOOSTER – Bij een ongeval met een tractor is vrijdagmiddag een racefietser zwaargewond geraakt. De bestuurder van de tractor stak de Keningswei over, en wilde via het fietspad verder rijden toen een racefietser vermoedelijk tegen de frontlader botste. Bij het ter plaatse komen van de hulpdiensten leken de verwondingen dusdanig dat ook een traumahelikopter ter […]


Lees meer »


DE WESTEREEN – Woensdagavond kreeg de brandweer een melding van een brandgerucht in een woning. Achter een koel-vriescombinatie was kortsluiting ontstaan, brandweerlieden hebben vervolgens controle uitgevoerd.


Lees meer »


DAMWÂLD – Een fietser is woensdagavond gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto op de Doniawei. Politie en ambulance kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Lees meer »


Foto Hendrik Dijkstra

HURDEGARYP – Een automobiliste is woensdagavond van de weg geraakt en in een naastgelegen sloot tot stilstand gekomen op de Zomerweg. Het slachtoffer is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De politie sloot de weg kort af voor het overige verkeer.


Lees meer »


Foto Hendrik Dijkstra

BURGUM – Woensdagavond is een persoon gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Nieuwstad. Vermoedelijk raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt na een bocht toen hij moest uitwijken voor tegenliggers. De man kwam tegen een boom tot stilstand, in eerste instantie werd ook de brandweer opgeroepen maar deze bleek niet nodig. […]


Lees meer »


SURHUISTERVEEN – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling in de nacht van  2 op 3 juli. Dit gebeurde bij het Torenplein na het Torenpleinfeest, hierbij liepen een man en een vrouw zware verwondingen op. De recherche doet naar aanleiding van een aangifte onderzoek naar deze zaak. Mensen welke informatie hebben of […]


Lees meer »


Foto Hendrik Dijkstra

Afgelopen vrijdag werden op diverse locaties verkeersdeelnemers gecontroleerd op het rijden onder invloed.


Lees meer »


Foto Hendrik Dijkstra

RYPTSJERK – Vrijdagavond is een fietser gewond geraakt bij een aanrijding op de Westerdijk N361. De man wilde de weg oversteken naar het dorp en werd hier aangereden door een bestelbus welke richting de E10 reed. Het slachtoffer werd ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel en werd vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.


Lees meer »

Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook