Logo 112NOF

Zeiljacht loopt vast bij Dokkumer Nieuwe Zijlen

DOKKUMER NIEUWE ZIJLEN – Een zeiljacht is dinsdagmiddag vastgelopen bij Dokkumer Nieuwe Zijlen nadat het roer afbrak, waardoor het in de fuiken raakte. De boot bleef vervolgens vastzitten in de fuiken. Vanwege het voorspelde slechte weer werd de brandweer door de meldkamer opgeroepen. De brandweer van Kollum en Zoutkamp kwamen ter plaatse. Door brandweer Zoutkamp is de boot met de brandweerboot losgetrokken. Het zeiljacht is samen met de opvarenden veilig naar de kant gebracht.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook