Logo 112NOF

Vrachtwagen in brand op de Sintrale As

DAMWÂLD – Dinsdagmiddag werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een vrachtwagen op de Sintrale As (N356). Ter plaatse bleek de brand te woeden bij de cabine. Uit voorzorg schaalde de meldkamer op naar middelbrand, de brandweerlieden hadden het vuur vervolgens snel onder controle. Door de brand ontstond er hinder voor het overige verkeer.

 

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook