Logo 112NOF

Man op scootmobiel aangereden door personenauto

HURDEGARYP – Een man op een scootmobiel is maandagmorgen gewond geraakt nadat deze werd aangereden door een automobilist. Het ongeval gebeurde omstreeks tien over tien op de kruising Burgemeester Drijberweg met de Wester-omwei. De politie en de ambulance kwamen met spoed ter plaatse om eerste hulp te verlenen aan het slachtoffer. Na behandeling ter plaatse is de man met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft het ongeval in kaart gebracht.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook