Logo 112NOF

Brandweerlieden genieten van traktatie na inzet

De brandweer van Eanjum werd zondagmiddag getrakteerd op haring na een inzet van een brand in een stroomkast op een parkeerplaats langs de H. M. Gerbrandywei bij Eanjum. Omstreeks 17.00 uur werd er rookontwikkeling waargenomen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse. Bij aankomst bleek de kast door iemand te zijn geopend om de situatie te inspecteren. Uit voorzorg hebben de brandweerlieden de kastdeur weer gesloten in afwachting van een medewerker van netbeheerder Liander, die zorg zou dragen voor het herstel. Tijdens het wachten op de komst van de Liander medewerker kregen de brandweermensen een haring aangeboden van de snackwagen die tegenover de stroomkast stond. De eigenaar van de snackwagen kon niks meer met de haring doen omdat de wagen geen stroom weer had. Voor de vrijwillige brandweermensen was er nog voldoende haring op voorraad. Zo konden de brandweerlieden genieten van deze heerlijke traktatie.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook