Logo 112NOF

Auto in de sloot, bestuurder spoorloos

WALTERSWALD – Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag met zijn auto op de kop in een sloot beland. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Broekloane met De Sânharst bij Wâlterswâld. De hulpdiensten werden om 06.22 uur opgeroepen voor het ongeval. Al snel bleek dat de automobilist niet meer aanwezig was bij de auto. De brandweer heeft de sloot en een weiland doorzocht, maar er werd niemand aangetroffen. Bergingsbedrijf Boersma heeft de auto uit de sloot gehaald en meegenomen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook