Logo 112NOF

Brandweer verwijderd boom op Zomerweg

HURDEGARYP – De brandweer moest zaterdag in actie komen voor een stormschade op de zomerweg. Hier was door de storm een dikke tak afgebroken en tegen de woning beland. Met behulp van de hoogwerker werd de boom vervolgens weggezaagd. Bij de meldkamer kwamen zaterdag diverse meldingen binnen van stormschades in de provincie.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook