Logo 112NOF

Politie houd scooterrijders aan na positieve speekseltest

KOLLUM – Twee scooterrijders in Kollum werden donderdagavond door de politie aangehouden op verdenking van rijden onder invloed van drugs. Het duo werd rond 20.30 uur aan de Mr. Andreastraat staande gehouden. Ze scoorden beiden positief op een speekseltest. Een 17-jarige inwoner van de gemeente Achtkarspelen mocht het politiebureau na bloedafname weer verlaten. Hij kreeg een bekeuring omdat hij zonder rijbewijs reed. Een 33-jarige inwoner van de gemeente Westerkwartier bleek bovendien in het bezit te zijn van een handelshoeveelheid drugs. De man bleef na bloedafname ingesloten voor verder onderzoek. Hij wordt vervolgd voor handel in- en bezit van softdrugs. Afhankelijk van de uitslag van het bloedonderzoek wordt er tegen beiden proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed van drugs.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook