Logo 112NOF

Gaslek door graafwerkzaamheden in Twijzel

TWIJZEL – Vrijdagmorgen ontstond er bij graafwerkzaamheden aan de Mounewei een gaslek. De brandweer welke ook voor het incident gealarmeerd heeft de situatie veiliggesteld. Een aantal mensen moesten voor de zekerheid tijdelijk uit hun woning. Medewerkers van Stedin zijn ter plaatse gekomen om het lek te repareren.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook