Logo 112NOF

Vrouw met de schrik vrij bij voertuig te water

HALLUM – Vrijdagmorgen is een bestuurster van een personenauto met haar voertuig te water geraakt langs de Roodschuursterlaan. De vrouw kwam met de wielen naast de weg, maar ondanks een stuurcorrectie kreeg ze de controle over het voertuig niet terug en belande in de sloot. De vrouw kon op eigen kracht uit het voertuig komen, ambulancepersoneel hebben haar nagekeken maar ze bleek niet gewond te zijn geraakt. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig geborgen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook