Logo 112NOF

Pakketbezorgers met elkaar in botsing

KOOTSTERTILLE – Op de Rykswei (N355) bij Kootstertille kwamen donderdag drie pakketbezorgers met elkaar in botsing. Alle betrokkenen kwamen met de schrik vrij. De PostNL rijders reden achter elkaar en de voorste bestuurder moest remmen. Dit werd te laat opgemerkt en een kettingbotsing volgde. Het ongeval vond omstreeks 16.50 uur plaats tussen Twijzel en Jistrum. Zowel de politie als een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Uiteindelijk werd duidelijk dat er niemand gewond is geraakt. Twee van de bestelbusjes konden na de aanrijding niet meer verder rijden. Zij moesten worden weggesleept door een berger. Een derde bestelbus kon nog ‘zelfstandig’ weggereden worden. Het verkeer ondervond lichte hinder vanwege de afhandeling van het ongeval.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook