Logo 112NOF

Bestuurster onwel, auto belandt in haag

BUITENPOST – Op een Eringalaan in Buitenpost kwam een automobiliste woensdagavond in een haag tot stilstand. Ze was onwel geworden. De politie en een ambulance kwamen rond 18.30 uur met spoed ter plaatse. De vrouw is opgevangen door het ambulancepersoneel. Na behandeling is de vrouw door het ambulancepersoneel naar huis gebracht.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook