Logo 112NOF

Gasleiding geraakt bij werkzaamheden

HURDEGARYP – Woensdagmorgen werd de brandweer gealarmeerd voor een melding van een gaslek aan de Sinderhoven. Ter plaatse bleek een leiding bij werkzaamheden dicht bij een woning te zijn geraakt. Brandweerlieden zijn de woning met ademlucht binnengegaan en hebben later de woning geventileerd. Medewerkers van Stedin zijn ter plaatse gekomen om de leiding te repareren.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook