Logo 112NOF

Onderzoek na mishandeling bij ACZ Burgum

BURGUM – De politie heeft dinsdag na aanleiding van een mishandeling een onderzoek ingesteld op het terrein van het AZC. In eerste instantie werd er gedacht aan een steekincident maar dit bleek niet te kloppen. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft het gewonde slachtoffer ter plaatse behandeld, en vervolgens naar de huisartsenpost doorverwezen.  De dader een 40-jarige inwoner van Burgum kon door de politie worden aangehouden.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook