Logo 112NOF

Motorrijder gewond bij ongeval Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN – Een motorrijder is maandagmorgen onderuit gegaan in Surhuisterveen. Een automobilist zou vanaf de Lauwersweg de Molenweg op rijden. De bestuurder van de auto zag daarbij de motorrijder over het hoofd. Bij de uitwijkmanoeuvre kwam de man op de motor ten val. Vervolgens is de automobilist achteruit gereden om daarna weg te rijden. De motorrijder had voorrang. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de bestuurder van de motor te onderzoeken. Uiteindelijk is de motorijder meegenomen naar het ziekenhuis. De politie heeft gesproken met getuigen en is op zoek naar de automobilist die is doorgereden.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook