Logo 112NOF

Auto in brand op N369 Kootstertille

KOOTSTERTILLE – Een Mercedes is donderdagavond in brand gevlogen op de N369 tussen Drogeham en Kootstertille. De bestuurder remde voor de verkeerslichten bij de brug en zag toen rook. De man wist het voertuig nog op het fietspad tot stilstand te brengen zodat het overige verkeer er niet direct last van had. De brandweer van Drogeham werd om 21.16 uur opgeroepen voor de brand. Het vuur werd na aankomst van de brandweerlieden snel gedoofd. De auto liep flinke schade op als gevolg van de brand. Een berger werd ingeschakeld om de auto af te voeren.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook