Logo 112NOF

Vechtende honden in Kollum

KOLLUM – Het liep dinsdagavond op de Tsjerk Hiddestraat even flink uit de hand in Kollum. De aanleiding hiervoor waren twee honden die een andere hond aanvielen. De twee honden werd op dat moment door een man en vrouw uitgelaten. De honden waren aangelijnd, maar ze wisten zich bij het zien van de andere hond los te rukken. De vrouw kwam hierbij ten val.

Op hetzelfde moment vielen de twee honden de andere hond aan. Daarbij zou deze hond gebeten zijn. De eigenaren van de honden waren niet bij machte om ze uit elkaar te halen. Een passerende automobilist kwam daarna in actie. Hij stopte zijn voertuig en wist de honden uit elkaar te halen. “Vervolgens escaleerde de situatie op straat door een aantal omstanders die zich ermee bemoeiden.” zo laat de politie weten. De aangevallen hond is naar een dierenarts overgebracht. Door de hondengeleiders wordt een rapportage opgemaakt voor de gemeente Noardeast-Fryslân, waarmee een maatregel kan worden opgelegd.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook