Logo 112NOF

Geen gewonden bij ongeval auto met trekker in Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN – Op de Molenweg  is maandagmiddag een trekker op een auto gebotst. De betrokkenen kwamen met de schrik vrij. De politie en een ambulance werden omstreeks 16.57 uur opgeroepen voor het ongeval. Een man en een meisje werden gecontroleerd op verwondingen in de ambulance. Beide hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Het meisje kreeg een troostbeer van het ambulancepersoneel. De auto raakte beschadigd door de botsing. Hoe het ongeval kon ontstaan is niet bekend.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook