Logo 112NOF

Motorrijder (63) komt om bij ongeval op Lauwersmeerweg (N358)

KOLLUM – Zaterdagavond vond er op de Lauwersmeerweg (N358) een eenzijdig ongeval plaats met een motorrijder. Bij het ter plaatse komen van de eerste hulpverleners werd al snel duidelijk dat het om een ernstig ongeval ging. De hulpverlening werd direct opgestart en de weg werd door de politie afgesloten voor het overige verkeer. Ondanks alle inspanningen mocht hulpverlening niet meer baten. Het slachtoffer een 63-jarige inwoner van Kollum overleed ter plaatse aan zijn verwondingen De Forensische Opsporing Verkeer heeft ter plaatse onderzoek gedaan om de toedracht van het ongeval te achterhalen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook