Logo 112NOF

Wielrenner gewond bij ongeval

SUMAR – Zaterdagmorgen is een wielrenner gewond geraakt bij een ongeval aan de Jout van der Meerweg. De wielrenner werd aangereden door een personenauto welke het parkeerterrein van de voetbalvereniging wilde verlaten.  Een ambulance en de politie zijn ter plaatse gekomen om eerste hulp te verlenen. De man is door ambulancepersoneel onderzocht en later overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook