Logo 112NOF

Fietser gewond bij ongeval op Holwerderweg

DOKKUM – Een fietser is woensdagmorgen gewond geraakt bij een ongeval op de Holwerderweg. Het slachtoffer wilde bij de oversteekplaats de weg oversteken maar zag vermoedelijk een naderende personenauto over het hoofd. Ondanks krachtig remmen van de automobilist kon deze een aanrijding niet meer voorkomen.  Een ambulance kwam ter plaatse en heeft het slachtoffer na behandeling ter plaatse, naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft ter plaatse het ongeval op papier gezet.

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook