Logo 112NOF

Gewonde bij aanrijding op Kooiloane

DAMWALD – Een bestuurster van een auto is maandagavond gewond geraakt bij een ongeval op de Koailoane bij Damwâld. Ze kwam door een voorrangsfout in botsing met een andere auto. Het ongeval gebeurde omstreeks 19.40 uur. De politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurder van de Volkswagen zag de van rechts komende bestuurster van de Opel over het hoofd. Door de botsing raakte zij gewond. Met een ambulance is ze voor verdere controle overgebracht naar het MCL in Leeuwarden. Beide auto’s raakten beschadigd en zijn weggesleept door berger Boersma.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook