Logo 112NOF

Geen gewonden bij ongeval Harkema

HARKEMA – Door vermoedelijke een voorrangsfout kwamen zaterdag aan het begin van de middag twee personenauto’s met elkaar in botsing. Het ongeval gebeurde op de kruising It Langfal met de Turfloane. Uit voorzorg kwam een ambulance ter plaatse, maar er hoefde na onderzoek niemand naar het ziekenhuis.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook