Logo 112NOF

Gewonde bij ongeval vrachtwagen met personenauto

ZOUTKAMP – Op de N388 tussen Zoutkamp en Vierhuizen is vrijdagochtend een bestuurder van een auto gewond geraakt. Door nog een onbekende oorzaak botste een vrachtwagen achterop deze auto. De auto kwam door de klap enkele meters verder tot stilstand. De traumahelikopter, een ambulance en de politie kwamen met spoed ter plaatse. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de kruising Menneweersterweg. Vanwege het ongeval was de weg tijdelijk afgesloten. De bestuurder van de auto is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De chauffeur van de vrachtwagen raakte niet gewond. Beide voertuigen zijn weggesleept door een berger.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook