Logo 112NOF

Motorrijder beland in de sloot bij Wetsens

WETSENS – Een motorrijder belandde donderdag in een sloot naast de Roptawei. De jongeman raakte lichtgewond en werd opgehaald door zijn familie. Om 20.41 uur werden de politie, handhaving en een ambulance ingeschakeld. De man werd door het ambulancepersoneel gecontroleerd en hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Zijn familie kwam hem ophalen. Waarschijnlijk miste de bestuurder de bocht en reed rechtdoor de sloot in met zijn crossmotor.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook