Logo 112NOF

Brandweer oefende in De Ponderosa(Video)

DOKKUM – Dinsdag en woensdagavond  werd er door de brandweer  een realistische oefening gehouden in de Ponderosa aan de Oranjewal. Het scenario was dat in een uitgaansgelegenheid  brand was uitgebroken. Naast het bestrijden van de brand, moesten brandweerlieden ook zorgen dat de nog in het pand aanwezige personen veilig naar buiten moesten worden gebracht. Voor de oefening werd gebruik gemaakt van rookmachines, om de situatie zo echt mogelijk na te bootsen. Men kon terugkijken op een geslaagde en leerzame oefening.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook