Logo 112NOF

Fietsster gewond bij ongeval op Roptawei

WETSENS – Een fietsster is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Roptawei tussen Wetsens en Mitselwier. Het ongeval gebeurde omstreeks 17.12 uur. De fietsster kwam vanaf Kouwereed en werd bij het oversteken naar het fietspad aangereden door de auto. Meerdere politie voertuigen en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is met onder andere een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis in Leeuwarden. Agenten hebben het ongeval afgehandeld. De auto raakte beschadigd door de botsing.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook