Logo 112NOF

Aanrijding op Rondweg-West

DOKKUM – Dinsdagmiddag ondervond het verkeer enige overlast op de Rondweg-West. Hier was bij de afslag naar de Wâlddyk een aanrijding gebeurd tussen een bestelbusje en een personenauto. Doordat de beschadigde voertuigen op de weg stonden, zorgde dit voor overlast voor het overige verkeer. De politie is ter plaatse gekomen om te assisteren bij het ongeval, voor zover bekend bleef het alleen bij blikschade.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook