Logo 112NOF

Personenauto in sloot langs Uterwei (N358)

AUGUSTINUSGA – Op de Uterwei(N358)  is zaterdagavond een auto in een sloot beland. Brandweer, politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Bij aankomst van de hulpdiensten was de bestuurder al uit het voertuig. Het slachtoffer is behandeld in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval kon ontstaan is niet duidelijk


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook