Logo 112NOF

Straten blank in De Westereen(Video)

DE WESTEREEN – Door¬† de extreme regenval kwamen ook in het dorp diverse straten blank te staan. Aan de Skoallestrjitte hadden bewoners en winkeliers een eigen wegafsluiting gemaakt. Dit werd gedaan om te voorkomen dat auto’s met hoge snelheid door het water zouden rijden en het water naar binnen kon lopen. De brandweer heeft bij een aantal panden de pomp ingezet om het overtollige water weg te pompen. Ook hebben brandweerlieden diverse putdeksels terug moeten leggen.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook