Logo 112NOF

Schoorsteenbrandje Driezum snel onder controle

DRIEZUM – Zaterdagavond kreeg de brandweer een melding van een schoorsteenbrand aan de Foarwei. Ter plaatse gekomen gingen brandweerlieden direct de woning in om de smeulende resten uit de kachel halen. In een gegalvaniseerde emmer werden de rokende resten naar buiten gebracht. Met behulp van de hoogwerker werd het rookanaal met een ramoneur geveegd.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook