Logo 112NOF

Meisje(14) op fiets gewond bij ongeval met auto(Video)

KOLLUM – Vrijdagmorgen vond er een ongeval plaats op de Eskesstraat met de kruising Johannes Bogermanstraat tussen een fietsster en een personenauto.  Het meisje reed op een elektrische fiets en kwam door onbekende oorzaak in botsing met de auto en kwam hierbij ten val. Een ambulance kwam ter plaatse om eerste hulp te verlenen aan het slachtoffer, na behandeling ter plaatse werd het slachtoffer een 14 -jarige inwoonster van de Trieme met spoed naar het ziekenhuis gebracht.  Na de aanrijding zou het voertuig een stuk zijn doorgereden, de politie zette een groot gebied af  met linten. De Forensische Opsporing Verkeer is ter plaatse gekomen om de toedracht van het ongeval te achterhalen.

Video: Nieuws uit Kollum

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook