Logo 112NOF

Personenauto in de sloot bij Tytsjerk, bestuurder onder invloed

TYTSJERK – De hulpdiensten moesten vrijdagmorgen uitrukken naar de Rustenburgerweg. Hier was een personenauto komende uit de richting van de Lytse Geast van de weg geraakt en in een naastgelegen sloot tot stilstand gekomen. De bestuurster een 35-jarige inwoner van Leeuwarden werd vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, een politieagent is met het slachtoffer meegegaan naar het ziekenhuis. Hier werd een blaas en speekseltest afgenomen, de bestuurder bleek onder invloed te hebben gereden. Voor verder onderzoek werd bij de man bloed afgenomen. Een berger kwam ter plaatse om het voertuig af te slepen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook