Logo 112NOF

Dakbrand bij wegrestaurant snel onder controle

TWIJZEL – In het dak van Wegrestaurant Twijzel aan de Wedzebuorren was donderdag sprake van brand. De brandweer werd even voor 15.30 uur opgeroepen voor de brand. De brandweerlieden hebben een inspectie aan de achterzijde op het dak uitgevoerd en waar mogelijk de brand geblust. De oorzaak van de brand is onbekend.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook