Logo 112NOF

Brand in Dongeraheem snel onder controle

DOKKUM – Bij woon- en zorgcentrum Dongeraheem in Dokkum is dinsdag aan het einde van de middag brand uitgebroken. In het complex aan de Dongeradyk was brand ontstaan in een kamer. De vleugel waarin de kamer zich bevindt werd ontruimd. De brandweer ging uit voorzorg met meerdere voertuigen onderweg naar de plek van de brand. Niet veel later was de brand uit en de situatie onder controle. Niemand raakte bij de brand gewond. Er is door de brandweer nog een nacontrole uitgevoerd en zij hebben de kamer geventileerd. Daarna konden zij terug naar de kazerne. Voor de zekerheid was er ook een ambulance ter plaatse gekomen. Hun inzet bleek gelukkig niet nodig. Helaas konden zij niet snel terug naar hun post, zij kwamen vast te zitten in het gras. Een berger kwam ter plaatse om de ambulance weer met vier wielen op de weg te krijgen.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook