Logo 112NOF

Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval op Ljouwerterdyk(N357)

HALLUM – Maandagmiddag is een automobilist gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op  Ljouwerterdyk(N357). Hier kwam door onbekende oorzaak een personenauto in botsing met een lantaarnpaal. Het slachtoffer werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht, en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft ter plaatse het onderzoek in kaart gebracht.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook