Logo 112NOF

Eenzijdig ongeval op de Oasterwei De Westereen

DE WESTEREEN -Bij een eenzijdig ongeval op de Oasterwei is zaterdag één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer een 19-jarige inwoner van de gemeente Dantumadiel is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Door onbekende oorzaak belandde de bestuurder rond middernacht in de berm en eindigde met zijn auto in de sloot. In de auto zaten in totaal twee personen. De andere inzittende kwam met de schrik vrij. Naast de ambulance kwam ook de politie ter plaatse om de zaak af te handelen. Ter plaatse kon worden uitgesloten dat er onder invloed zou zijn gereden. Een berger moest er aan te pas komen om het voertuig uit de sloot te takelen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook