Logo 112NOF

Auto belandt op de kop in de sloot

EASTERMAR – Zaterdagochtend kregen de hulpdiensten een melding van een verkeersongeval op de Seadwei. Omdat het ongeval zich ernstig liet aanzien werd ook een traumateam opgeroepen. Bij het ter plaatse komen bleek een personenauto op de kop in een sloot te liggen, echter de bestuurder bleek vertrokken te zijn. De bestuurder een 24-jarige inwoner van de gemeente Tytsjerksteradiel werd later door de politie aangetroffen. De man bleek onder invloed te zijn, hierop werd het rijbewijs ingevorderd.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook