Logo 112NOF

Brandweer in actie voor gaslekkage

DE WESTEREEN – Maandagmorgen werd de brandweer gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Gielfinkstrjitte. Ter plaatse gekomen bleek een monteur van Stedin al ter plaatse te zijn. Nadat de situatie onder controle was kon de brandweer terug keren naar de kazerne.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook