Logo 112NOF

Twee gewonden bij autobrand op Trekwei(N910) (Video)

DE TRIEME – Twee personen zijn zondagmorgen gewond geraakt bij een autobrand op de Trekwei(N910). Door onbekende oorzaak vloog een personenauto in brand, de rook was tot in de wijde omtrek waar te nemen. De inzittenden van de auto zouden zelfstandig uit het voertuig zijn gekomen, en werden opgevangen door omstanders. Naast twee ambulances kwam ook een traumahelikopter ter plaatse, om het ambulancepersoneel te ondersteunen. De weg was afgesloten voor het overige verkeer. De Forensische Opsporing Verkeer heeft ter plaatse onderzoek gedaan.

Video: Nieuws uit Kollum

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook