Logo 112NOF

Forse schade bij ongeval op Betonwei Harkema

HARKEMA –  Vrijdagmiddag kwamen op de Betonwei een personenauto en een bestelbus met elkaar in botsing. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de afslag naar de Reitsmastrjitte. Vermoedelijk hebben de bestuurders elkaar niet tijdig opgemerkt, en een aanrijding volgde. Bij het ongeval vielen geen gewonden, de voertuigen liepen forse schade op en moesten worden afgesleept. De politie sloot tijdelijk een gedeelte van de weg af.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook