Logo 112NOF

Inzittenden personenauto op de vlucht na ongeval

GYTSJERK – Woensdagavond vond er op de Canterlandseweg een eenzijdig ongeval plaats met een personenauto. Rond kwart voor zeven zag een getuige het ongeval gebeuren, en waarschuwde de hulpdiensten. Bij het ter plaatse komen van de eerste hulpverleners, bleken de bestuurder en passagier er vandoor te zijn gegaan. De politie heeft in de omgeving nog wel naar het duo gezocht maar zonder resultaat. In de auto werden lachgas aangetroffen het voertuig werd door de politie in beslag genomen en door een bergingsbedrijf afgevoerd.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook