Logo 112NOF

Bestelbus tegen boom op Scheiding N358

SURHUISTERVEEN – Op de Scheiding (N358)  is woensdagochtend een busje tegen een boom gebotst. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onduidelijk. De politie en een ambulance werden omstreeks 06.59 uur opgeroepen voor het ongeval. De bestuurder kwam met de schrik vrij en raakte niet gewond. Door de politie werd tijdelijk het verkeer geregeld. Het busje raakte beschadigd en is door een berger meegenomen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook