Logo 112NOF

Auto door gladheid van de weg op Ljouwerterdyk (N357)

HOLWERT – Zondagochtend is een automobiliste met de schrik vrij gekomen bij een eenzijdig ongeval op de Ljouwerterdyk (N357).  De vrouw raakte vermoedelijk door gladheid van de weg, en kwam in een naastgelegen sloot tot stilstand. Bergingsbedrijf Boersma heeft het voertuig geborgen.

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook