Logo 112NOF

Ongevallen door gladheid

DE FALOM РDoor gladheid vond er woensdagochtend  meerdere ongevallen plaats in de regio. Rond de klok van tien voor vijf werden de hulpdiensten opgeroepen voor een voertuig te water op de Sintrale As.  Een personenauto was in een naastgelegen sloot beland, de bestuurder was bij aankomst van de eerste hulpverleners al uit het voertuig. Even verderop bleek ook een ongeval te zijn gebeurd. Bergingsbedrijf Boersma heeft de voertuigen geborgen, voor zover bekend bleek het bij blikschade.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook