Logo 112NOF

Personenauto in botsing met bloembak op Haadwei

DE FALOM – Een automobiliste is zondag aan eind het van de middag met haar auto tegen een bloembak gebotst. Het ongeval gebeurde op de Haadwei in De Falom. De hulpdiensten werden omstreeks 16.58 uur opgeroepen. Ze reed met haar auto richting Broeksterwald en kwam door een nog onbekende oorzaak in botsing met de bloembak.

Door de botsing was de bloembak enkele meters verschoven. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw nagekeken op verwondingen maar ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De gemeente werd ingeschakeld om de bloembak weer op zijn plek te zetten. Bergingsbedrijf Boersma heeft de auto meegenomen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook