Logo 112NOF

Omstanders voorkomen erger bij brand achter woning

DE WESTEREEN – Zondagmorgen werd de brandweer gealarmeerd voor een bijgebouw in de brand aan de Sportloane. Bij het ter plaatse komen werden de spuitgasten al opgewacht door omstanders, het bleek bij een woning aan de Badhûswei te zijn. De bewoner had een paar dagen eerder as in een kliko gegooid, ondanks dat alles op een veilige manier was gebeurd, is het op een of andere manier toch gaan branden. Bij het ter plaatse komen van de brandweer was de brand al geblust. Brandweerlieden hebben vervolgens nageblust en vervolgens uitgebreid nacontrole gedaan. Een kliko ging verloren, een tweede raakte beschadigd. Ook de schuur raakte licht beschadigd. De brand werd door omstanders ontdekt en wisten de bewoners te waarschuwen.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook