Logo 112NOF

Bomen vallen op garage

TWIJZELERHEIDE – Met behulp van een hoogwerker heeft de brandweer zaterdagmiddag twee bomen in stukken gezaagd. De bomen waren op een garage gevallen achter een woning aan het Tsjerkepaed in Twijzelerheide. De brandweer van De Westereen werd als eerste gealarmeerd voor de stormschade.

Eenmaal ter plaatse gekomen, werd duidelijk dat er enkele bomen op een hokje waren gevallen. Omdat het moeilijk was om bovenin de bomen in stukken te zagen, werd een kwartier later de hoogwerker van Dokkum opgeroepen. Vanuit de hoogwerker kon een brandweerman de omgevallen bomen goed bereiken en in stukken gezaagd.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook