Logo 112NOF

Boom over de weg Westergeast

WESTERGEAST – Aan de Prellewei in Westergeast viel vrijdag omstreeks 20.20 uur een boom over de weg. In de val werd ook nog een hokje bij een woning geraakt. De brandweer van Kollum werd opgeroepen om ter plaatse te komen. Omdat de weg nauwelijks wordt gebruikt, werd besloten om onverrichterzake terug te keren naar de kazerne. Er was verder geen sprake van gevaar en de boom lag stabiel over de weg. Een bedrijf moet worden ingeschakeld om de boom weg te halen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook