Logo 112NOF

Dubbele pech voor automobilist

JISTRUM – Een auto is donderdagavond op de Rykswei bij Jistrum vast komen te zitten na een lekke band. De bestuurder reed vanuit Twijzel richting Noardburgum, toen het op een gegeven moment mis ging. Ter hoogte van Jistrum raakte de auto een tak en liep hierdoor een lekke band op. De bestuurder is met zijn auto nog een stuk doorgereden en kwam vervolgens in de berm vast te zitten. De politie kwam ter plaatse en regelde tijdelijk het verkeer. Een berger werd ingeschakeld en heeft de auto meegenomen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook